Voor wie?

Je hebt pijn, voelt je niet lekker, hebt weinig energie, voelt je gespannen, bent angstig of hebt een ander probleem waardoor jij je gewoon niet fijn voelt. Het kan lijken of het voor altijd zo blijft en je er niets aan kunt doen. Gelukkig kan dat wel. Als jij wilt leren het zelf op te lossen, dan kun je naar mij toe komen. Samen gaan we kijken naar wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen, ontspannen te zijn en het gevoel krijg dat je zelf de controle hebt, in plaats van dat jouw probleem de baas is. 

 

Wat gaan we doen?

Je komt de eerste keer samen met (een van) je ouders. Samen hebben we een gesprek over wat er aan de hand is, wat je graag zou willen, wie je bent en waarbij ik je kan helpen. We kijken of we een klik hebben en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Je hoeft niks, het gaat tenslotte om jou. Wil je met mij aan de slag en lijkt me dat ook een goed idee? Dan kunnen we door verhalen, oefeningen, spel, tekeningen of gesprekken aan de slag met jouw probleem. Je zult merken dat je op een leuke en relaxte manier je probleem aan kunt pakken. Samen kijken we naar wat bij jou past. 
Ook spreek ik met je ouders over wat voor hen belangrijk is. Ik vertel ze bijvoorbeeld op welke manier zij jou het beste kunnen helpen of andere dingen die ik denk dat goed zijn voor jou. Dit doe ik zoveel mogelijk in overleg met jou en wat ik kan.